Wapeningscentrale Kootstertille

Wapeningscentrale Kootstertille is gespecialiseerd in het knippen en buigen en het maken prefab wapeningsconstructie. Deze locatie heeft 7.000m2 productiehallen en is uitgerust met vele automatische knip en buigmachines en uitgebreide productieruimte voor het lassen van prefab elementen.

Kenmerkend hierbij zijn de directe aanpak,de kennis, de snelheid, de kostenbesparende inbreng en niet te vergeten de kwaliteit van het product. De combinatie van vakkundig personeel, goed geoutilleerde machines en handmatig laswerk resulteert in volledig om maat geproduceerde prefab wapening. Dit maakt een snelle en efficiënte productie van zowel kleine als grote opdracht mogelijk.

Elk project is bijzonder en daarom levert Wadro graag een stukje maatwerk voor u. In principe is alles mogelijk, mits vervoerbaar. De vakmensen van Wadro produceren exact volgens uw specificaties in een geautomatiseerde productieomgeving.

Wij spannen ons tot het uiterste in om het gewenste resultaat te bereiken. De lijst met projecten bevestigt dit: betonwarenindustrie, woningbouw, natte bouw, kantoren, voetbalstadions, parkeerkelders, etc. Stuk voor stuk projecten waarbij hoge eisen worden gesteld aan de kwaliteit en materialen.

Onze specialisten adviseren u graag over de toepassingen van wapening. Zij weten uit ervaring goed in te spelen op de toepasbaarheid van de prefab sub- onderdelen in alle sectoren.

Specialist in maatwerk

TOP