Wadro Schuilenburg

Wadro Schuilenburg is gespecialiseerd in het maken van zware prefab wapeningsconstructies tot 100 ton. Elementen tot 50 meter lengte worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt door onze vakmensen. De 7.000 m2 fabriekshal met kranen, welke tot 100 ton kunnen tillen, en de eigen kade aan het Prinses Margriet Kanaal maken deze locatie uitermate geschikt voor productie van zware prefab elementen als diepwanden, bruggen, liggers e.d. Alle door u gewenste voorzieningen (zoals drossbachen, koppelingen, fishplates, ankerplaten, e.d. )kunnen wij direct in het prefab element aanbrengen.

Kenmerkend bij de productie is de directe aanpak, de snelheid, de kostenbesparende inbreng en niet te vergeten de kwaliteit van het product. De combinatie van vakkundig personeel, goed geoutilleerde machines en hydraulische mallen resulteert in volledig op maat geproduceerde prefab wapening.

Elk project is bijzonder en daarom levert Wadro graag een stukje maatwerk voor u. In principe is alles mogelijk, mits vervoerbaar. De vakmensen van Wadro produceren exact volgens uw specificaties in een geautomatiseerde productieomgeving.

Onze specialisten adviseren u graag over de toepassingen van zware prefab wapening. Zij weten uit ervaring goed in te spelen op de toepasbaarheid van de prefab in alle sectoren.

De beste garantie voor een goed eindproduct

TOP