wadro drachten

Wadro Drachten is gespecialiseerd in het maken van speciaalnetten, die naar uw wensen kunnen worden vervaardigd. Deze vestiging heeft een productie hal van 10.000m2, waarin 3 automatische nettenlasmachines operationeel zijn.

De speciaal door Wadro ontworpen staafnetten, welke voldoen aan de Eurocode 2 en de arbo-eisen en kunnen tot 18 % besparing opleveren in de hoeveelheid wapening. En ook wandwapening, gelijk op de goede hoogtemaat, zodat u als aannemer geen steiger meer hoeft te plaatsen.

Met een optimaal ontwerp van speciaalnetten kunt u diverse besparingen doen op de bouw. Kenmerkend hierbij is de directe aanpak, de snelheid, de kostenbesparende inbreng en niet te vergeten de kwaliteit van het product. De combinatie van vakkundig personeel en digitaal aangestuurde automatische nettenlasmachines resulteert in volledig op maat gemaakte wapeningsnetten.

Mogelijkheden hierbij zijn om voorzieningen in de netten uit te sparen en verschillende diameters in 1 net te verwerken. Op basis van mm2 kunnen wij voor u digitaal een optimaal ontwerp (met legplan) van de wapeningsnetten maken.

Dit maakt een snelle en efficiënte productie van zowel kleine als grote opdrachten mogelijk. Elk project is bijzonder en daarom levert Wadro graag een stukje maatwerk voor u. In principe is alles mogelijk, mits vervoerbaar. De vakmensen van Wadro produceren exact volgens uw specificaties in een geautomatiseerde productieomgeving.

Onze specialisten adviseren u graag over de toepassingen van speciaalnetten

Omdat uw plannen om flexibele oplossingen vragen

TOP